No, saznajem, tek danas da su 2 cipovana i odradjena u Ovci, "Rade" i "Pedjica", uhvaceni jos 13, na Srpsku Novu godinu! Kao sto su kucice odnosili na Novom Beogradu na Badnji dan!!!!!!
Pitam za treceg psa, "Grbu", nije tamo kaze Miljana, samo ta dva! Na moje insistiranje da mi procita ste je sve, OPET VLADA SINTER, "doneo" tom prilikom i posto sam opisala psa, saznajem da je i "Grba" tamo, ali ga je Vlada sinter prijavio da ga je uhvatio na Cukarici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAKO SME I DOKLE VISE TAJ COVEK??????? Taj pas je trebalo na PREVARU DA BUDE UBIJEN?????????????
Saznadoh da je zvao neki covek cija se "cerka uplasila , posto su lajali i u panici je pala i polomila je" ... ruku ili nogu ne secam se!
Ako je zaista tako bilo, iskreno zalim, ali....ne mogu se takvi "slucajevi" resavati na "stetu" pasa: dosli su sinteri i svi psi koji su se tu nasli (tri) su uhvaceni, a ovo timpre, sto:
1. Lazic tvrdi da imaju nalog samo ozlede da "rade". To nije istina, ovde nije bilo ozleda! U prilog tome svedoce i drugi "slucajevi"!
2. Lazic tvrdi da ne smeju odradjene pse da hvataju, nije istina, hvataju!!!!! I na drugim lokacijama!
3. Postoji visegodisnja saradnja na terenu sa stanicom i EI17, ovog puta smo preskoceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Da nismo, mogli smo da pomognemo da se nastali problem prevazidje?
Na najosetljivijem telefonu, prijave 3293099 sedi Arsa za koga cak ne znam sta ni da kazem!!!!! Nece cesto ni da razgovara.....ne moze da ispise sva resenja pa nema vremena......?????? Van pameti!!!!
4. Miljana iz Ovce je trazila1000,00 ( nije ona kriva, verovatno joj je tako nalozeno) dinara ca cip za "Grbu" i jos 600.00 dinara za akcinu???????????????????????????
Da li neko zaista ocekuje da ce ovaj jadan gradjanin moci da plati 1600,00 dinara po psu na ulici, BEZ IKAKVE GARANCIJE DA GA SINTERI NECE DIRATI ODOZGO?????? Pa ce ga jos i ubiti sa njihovih 1600.00 dinara "u njemu"??????????
5. Tri dana psi "sede" u Ovci, da me NIKO NIJE ZVAO DA MI TO KAZE????????????????? Miljana je upravo "razmisljala" da me "nazove".....???!!!!!!! "Saradnja"??? O cemu mi pricamo? To su prevaranti kojima je u dusi stari "duh zoohigijene"- likvidacija pasa!
Psi su izasli, placeno je 1200,00 dinara za 2 psa, "Radetu" je bila istekla vakcina, a "Grba" nije ni odradjen jer ga lecimo od hematoma po telu zato je i dobio takvo ime! Cip nije naplacen za "Grbu" (posle intervencije). Lazic mi je obecao da ce nam novac vratiti cim rese probleme i vakcine sa Upravom?
Nemam, ama bas nijedan komentar na sve ovo! Posle tolikih godina okapanja, jednim jedinim potezom, vrate sve na sam pocetak