Ovde su nove fotografije iz Ovče. Mada nadležni tvrde da se štenci ne hvataju, činjenice pokazuju nešto drugo. U Ovči je u petak bilo 9 štenaca, u ponedeljak 3 manje jer je Jovana uzela 3. Tamo su još tri šteneta od kojih 2 imaju tri meseca i 3 šteneta koja još nisu nisu progledala u kavezu sa kujom. Sve kuce sa fotografija su za usvajanje. I ovog puta bile su izuzetno druzeljubive. I gladne. Ja sam ponela nešto hrane kvaliteta koji sigurno Grad ne može da kupuje, ali da granule koje im daju išta valjaju onako izgladnele životinje bi sigurno jele. U nekim kavezima je bilo po 4 psa i posuda za hranu je suviše mala da bi u nju stalo dovoljno hrane. Grad je ili nezaineresovan ili nemoćan da se u Ovči stvari promene. Selidba u Rakovicu neće ništa rešiti dok se ne napravi dobra organizacja rada, ne uspostavi odgovornost za uradjeno i na rukovodeća mesta ne postave novi ljudi sa humanijim odnosom prema životinjama. Ravnodušnost i nezainteresovanost većine zaposlenih se graniči sa zonom sumraka.
Ukoliko želite da usvojite životinju iz Ovče, pozovite 3322291
sve pse koje vidite na ovim poslednjim slikama..tj dobru vecinu su sinteri izbacili kod mene u sremcici na sred raskrsnice..jev ahodaju.kao iz etiopsije su .gladni i zedni
na slici je jedno stene pred smrt koje sam pre neki dan spasila i pocela da lecim..