E, konačno dobih visprene ljude iz VS Beograd....posle gomile tel poziva, prebacivanja sa tel. na tel, sa lokala na lokal i ponavljanja čipa, koji sam već i naučila na pamet, poentirasmo...Prvo su me ubedjivali da to nije njihov čip, da bi zaćutali kada sam rekla da imam psa sa različite samo zadnje dve cifre koji je čipovan kod njih...onda su opet pokušali da sa tvrdnjama da nije i odakle ja znam da je on iz Rakovice. E, tak kada sam rekla da ima zasečeno uvo, onda je krenula da traži, a ja sam čekala i čekala, čak se ona i iznervirala šta sam htela da ostanem na vezi, a ne da zovem ponovo, jer se u tom slučaju verovatno ne bi ni javila....I na kraju mi isčita da je pas kastriran 27/10/09 i da je iz Belog Potoka ?!?! Na moje pitanje šta pas iz Belog Potoka radi na B. Kosi, ona mi je rekla da je verovatno bio blizu škole ili vrtića ili dom zdravlja i sl. pa su ga zato vratili 30 km dalje ?!? B. Potok je jedan od retko urbanih delova grada, gde se odvija vrlo buran kulturni i poslovni život, pa su ga zato vratili na perifernu opštinu NB !?!...stvarno NEVEROVATNO! Posle mi je rekla da građani sami prenose pse, da im ne bi smetali. Ja stvarno ne mogu da verujem da bi pas od nepunih 10 kg mogao nekog da ugrožava....Oni su njega tačno istersli ovde 06/11 kada su pokupili tih 17 pasa od kojih ni jedan nije vraćen na B. Kosu....Ja sam joj rekla da ljudi to rade, ali mnogo manje nego šinteri i da ću zbog takvog ponašanja i anarhije koja tamo vlada podneti krivičnu prijavu protiv njih.
....................................
Sada sam zvala Maju i zamolila je da mi preko br. čipa kaže gde i kada je pas pokupljen i gde je vraćen. Rekla mi je da je vraćen na Voždovac 01/11/09...Na moje pitanje odakle onda na B. Kosi, ona mi je rekla "da se nešto čudno dešava, da neko premešta pse" ?!?!
.....................................
Ponovo sam zvala Maju da mi kaže koja je ekipa vratila psa, a ona me zamolila da joj se javim malo kasnije pošto je u jako velikoj gužvi. Zatim sam okrenula tel 2764 366 na kome su mi prvo i rekli podatke sa čipa i to da je pas iz Belog Potoka, da bih pitala za ime službenice koja mi je dala podatke, ali je tel bio stalno zauzet. ...Nešto kasnije ponovo sam zvala Maju, da bi mi ona rekla da ne može da mi kaže koja je ekipa vratila kucu, pošto ona to ne piše. Na moje pitanje, zašto mi je oda rekla da se javim kasnije, ako zna da nema taj podatak Maja mi je rekla da je morala da se čuje sa Centralom, da vidi da li može da mi kaže (čudno da Centrala može da odluči da li Maja može da da podatak koji zaista nema) ?!? Rekla sam Maji da se ne uzbuđuje preterano, jer to nije ništa što se ne može saznati preko Poverenika.
Preneto sa:
http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/in ... topic=9041