od Milanka » 10 Maj 2010, 05:32
Greska pametnice!Nece Dragana nista morati!Sa zadovoljstvom cu dati svoju adresu sudu.Ali sta ces ti?Sta ce muz da ti kaze?Nisi ti napadala i pljuvala po Mialnaki Djuric nego po Dragani Vukovic.Sta ces ti da radis kad DD bude morala da kaze tvoje ime i prezime?Bez IP adrese?Jos kad budes morala da dokazujes odakle ti to znas da li je neko salterski radnik ili profesor?Isto kao i Istina,Metla(jao umrecemo od znatizelje) i sve ove druge projekcije deteta koje je otkrilo novu igracku a dovoljno je dokono(ciji bese ovo izraz) da se igra danonocno.Ja upravo podelila terapiju moditen depoa mojim veselim pacijentima pa dosla do ove klinike da vidi kako ste danas,sta ima novo,da li ste otkrili neku novu istinu a da naravno nema veze sa DD?
Niste dobro prouile zakon kad ste krenule u ovu avanturu.Zamislimo sud.Sudija,advokati,tuzilac.Osteceni:
Dejan Savic
Dejan Miletic
Dragana Vukovic
Marko Tanaskovic
Katarina Hofer
Elvir Burazerovic
Tanja Ostojic
Zorica J.
Tuzeni (okrivljeni)
Danica Drobac
Lidija Radovic
mnostvo nepoznatih virtuelnih likova za koje ne znamo podatke ali sumnjamo da su:-------------
Pitajte gospodjicu DD kome je otkrivala detalje iz zivota svojih bivsih saradnika i poznanika cije je poverenje iskoristila.
-Nisam ja ciko!Lidija je!
-Nisam ja ciko!Ja njih ne poznajem.Sve me je naucila DD.Ona mi je govorila sta da pisem.Sta ja imam protiv Dragane Vukovic i drugih.Ona nas je naterala.Pricala nam je kako su svi protiv nje i kako je jadna ugrozena nakon toliko godina rada nema nista svoje a svi drugi neradnici imaju.Cak i Dragana Vukovic ima svoju organizaciju,svog pravnika,svoj sajt a ona nema nista.Svi su protiv nje,svi je napadaju i blate kod nadleznih koji su slepi za njene kvalitete.Mi smo cika sudija napravili grupu da pljujemo po drugima a ne da se pljuje po nasoj Dani.I forum smo joj napravile.I blog!
-Danice da li znate da je kaznjivo zakonom iznositi tudje licne i porodicne prilike ili nesto licno sto moze skoditi casti i ugledu?
-Da,znam cika sudija,ako me uhvate.Ako ne saznaju kako se zovu moji klonovi ne mogu da me tuze.Mi smo pozvali da ih otvoreno izvredjamo i izvrnemo ruglu pojedinacno i malo da se smejemo sto ne znaju ko smo.
-Danice zakunite se da cete govoriti istinu?
-Hocu ciko,sve cu da kazem,ali i mene je vredjala i klevetala osoba za koju znam da je Dtagana Vukovic.
Svedok Milan-ka Djuric neka udje.
-Ti si meni rekla da su mi ruzne cipele srma te bilo!To strasno skodi mom ugledu!Dragana Vukovic je to zar ne vidite!Postavljala mi je neka nebulozna pitanja o mojim azilima,mojim mackama,svasta mi je rekla.
-Da li ste odgovarali?
-Naravno!Moje slatkice i ja!Sve smo joj rekle:koliko puta ima seks sa muzem,da je lazov,da su lopovi,prevaranti,da se lazno predstavljaju,da su narkomani,debeli,ruzni,zli,da imaju neostvarene materinske instikte.Pa to je ISTINA I PRAVDA za sve napustene mukice na ulicama.
-Da li je ovo Dragana Vukovic?
_Jeste!Nije bas da lici,ali nema ko drugi.Niko mene ne mrzi,svi mi se dive,svi mi zavide!Ko sme a me pita sta ja radim?Samo DV.
Milanka sta imate da kazete na ovo?
-Druze sudija ne znam zasto je gdjica DD sa svoja dva od sedam alterega napala sve ove ljude?Zasto joj smetaju negativni komentari na njen rad?Nece da kaze gde su joj macke i brani se od toga nahuskavanjem ljudi!Moram da vam kazem da me je njena saradnica nazvala FUFOM,NAKAZOM,DEBILOM,cime mi je nanela ogromni dusevni bol.Pocela sam da se budim nocu i sanjam DD kako jase na metli,uplasila sam se od te malene devojcice koja je jedina hrabra da me vredja pod pravim imenom(?).Pogledajte gospodine tu agresiju i to ludilo?Vidite koliko je to jako kad ih je sedam:JOj Milku Canic sam zaboravila i Sekine civave?
.....
Zurim kuci,treba da nahranim moje civave,pa cemo da nastvimo sudjenje i igranje.