Krivicna prijava protiv Danice Drobac

Krivicna prijava protiv Danice Drobac

Postod mimica » 08 Maj 2010, 13:41

Zbog gomile uvreda i lazi Danice Drobac,predsednice EI17, koje iznosi kojekuda po mrezi, a koje su u koncentrovanoj formi date na:

http://www.facebook.com/pages/Istina-i- ... #topic_top

bice podignuta krivicna prijava. Po okoncanju krivicnog postupka presuda ce biti ovde postavljena.
Korisnikov avatar
mimica

Pridružio se: 17 Nov 2008, 18:03

Re: Krivicna prijava protiv Danice Drobac

Postod Milanka » 09 Maj 2010, 15:10

Postovana Dragana,vi mene ne poznajete ali imamo prilican broj zajednickih prijatelja a i neprijatelja.Zao mi je ako sam vam priredila probleme,ali vi bi ih i bez mene imali jer je citava Danicina prica o neprijateljima svedena na vas.
Sigurna sam da ce vasim stopama krenuti i drugi koje je onako oblatila preko svoje grupe na fejsu,zajedno sa svoim novim saradnicama.Nakon svih onih reci i gnusnih podmetanja i to redom bivsim prijateljima i saradnicima,nemam reci.Treba pored nje tuziti i sve njene saradnice a spisak je na grupi EI17 pa neka Danica objasnjava istraznim organima ko je ucestvovao a ko ne.Malo ce im otezano delo biti jer su organizovano i uz prethodne dogovore napadali ljude,sto pod laznim imenima sto pod pravim.
Danica Drobac
Ivona Anastasijevic ( za nju ce biti interesantno da cujemo da li je ucestvovala u svemu)pravnica
Lidija Ratkovic
Katarina Vidic
Dragana Stanic
Kao i svi njeni lazni i pravi profili.
Milanka

Pridružio se: 06 Maj 2010, 04:44

Postod Milanka » 10 Maj 2010, 05:32

Greska pametnice!Nece Dragana nista morati!Sa zadovoljstvom cu dati svoju adresu sudu.Ali sta ces ti?Sta ce muz da ti kaze?Nisi ti napadala i pljuvala po Mialnaki Djuric nego po Dragani Vukovic.Sta ces ti da radis kad DD bude morala da kaze tvoje ime i prezime?Bez IP adrese?Jos kad budes morala da dokazujes odakle ti to znas da li je neko salterski radnik ili profesor?Isto kao i Istina,Metla(jao umrecemo od znatizelje) i sve ove druge projekcije deteta koje je otkrilo novu igracku a dovoljno je dokono(ciji bese ovo izraz) da se igra danonocno.Ja upravo podelila terapiju moditen depoa mojim veselim pacijentima pa dosla do ove klinike da vidi kako ste danas,sta ima novo,da li ste otkrili neku novu istinu a da naravno nema veze sa DD?
Niste dobro prouile zakon kad ste krenule u ovu avanturu.Zamislimo sud.Sudija,advokati,tuzilac.Osteceni:
Dejan Savic
Dejan Miletic
Dragana Vukovic
Marko Tanaskovic
Katarina Hofer
Elvir Burazerovic
Tanja Ostojic
Zorica J.
Tuzeni (okrivljeni)
Danica Drobac
Lidija Radovic
mnostvo nepoznatih virtuelnih likova za koje ne znamo podatke ali sumnjamo da su:-------------
Pitajte gospodjicu DD kome je otkrivala detalje iz zivota svojih bivsih saradnika i poznanika cije je poverenje iskoristila.
-Nisam ja ciko!Lidija je!
-Nisam ja ciko!Ja njih ne poznajem.Sve me je naucila DD.Ona mi je govorila sta da pisem.Sta ja imam protiv Dragane Vukovic i drugih.Ona nas je naterala.Pricala nam je kako su svi protiv nje i kako je jadna ugrozena nakon toliko godina rada nema nista svoje a svi drugi neradnici imaju.Cak i Dragana Vukovic ima svoju organizaciju,svog pravnika,svoj sajt a ona nema nista.Svi su protiv nje,svi je napadaju i blate kod nadleznih koji su slepi za njene kvalitete.Mi smo cika sudija napravili grupu da pljujemo po drugima a ne da se pljuje po nasoj Dani.I forum smo joj napravile.I blog!
-Danice da li znate da je kaznjivo zakonom iznositi tudje licne i porodicne prilike ili nesto licno sto moze skoditi casti i ugledu?
-Da,znam cika sudija,ako me uhvate.Ako ne saznaju kako se zovu moji klonovi ne mogu da me tuze.Mi smo pozvali da ih otvoreno izvredjamo i izvrnemo ruglu pojedinacno i malo da se smejemo sto ne znaju ko smo.
-Danice zakunite se da cete govoriti istinu?
-Hocu ciko,sve cu da kazem,ali i mene je vredjala i klevetala osoba za koju znam da je Dtagana Vukovic.
Svedok Milan-ka Djuric neka udje.
-Ti si meni rekla da su mi ruzne cipele srma te bilo!To strasno skodi mom ugledu!Dragana Vukovic je to zar ne vidite!Postavljala mi je neka nebulozna pitanja o mojim azilima,mojim mackama,svasta mi je rekla.
-Da li ste odgovarali?
-Naravno!Moje slatkice i ja!Sve smo joj rekle:koliko puta ima seks sa muzem,da je lazov,da su lopovi,prevaranti,da se lazno predstavljaju,da su narkomani,debeli,ruzni,zli,da imaju neostvarene materinske instikte.Pa to je ISTINA I PRAVDA za sve napustene mukice na ulicama.
-Da li je ovo Dragana Vukovic?
_Jeste!Nije bas da lici,ali nema ko drugi.Niko mene ne mrzi,svi mi se dive,svi mi zavide!Ko sme a me pita sta ja radim?Samo DV.

Milanka sta imate da kazete na ovo?
-Druze sudija ne znam zasto je gdjica DD sa svoja dva od sedam alterega napala sve ove ljude?Zasto joj smetaju negativni komentari na njen rad?Nece da kaze gde su joj macke i brani se od toga nahuskavanjem ljudi!Moram da vam kazem da me je njena saradnica nazvala FUFOM,NAKAZOM,DEBILOM,cime mi je nanela ogromni dusevni bol.Pocela sam da se budim nocu i sanjam DD kako jase na metli,uplasila sam se od te malene devojcice koja je jedina hrabra da me vredja pod pravim imenom(?).Pogledajte gospodine tu agresiju i to ludilo?Vidite koliko je to jako kad ih je sedam:JOj Milku Canic sam zaboravila i Sekine civave?
.....
Zurim kuci,treba da nahranim moje civave,pa cemo da nastvimo sudjenje i igranje.
Milanka

Postod mimica » 19 Maj 2010, 22:14

Danas je podneta krivicna prijava protiv Danice Drobac zbog uvreda, lazi i kleveta.
Korisnikov avatar
mimica

Postod Milanka » 28 Maj 2010, 02:00

Dragana cime ste Danicu toliko zaduzili? Znate u nasem narodu se kaze da ti nikada nece oprostiti dobro koje si im ucinio,a gospodja je od tih ocigledno!Nikome do sada nije oprostila prijateljstvo,pomoc koju su joj mnogi pruzili.Uvidese to i olos koji je okupila oko sebe.Ne znam da li bi mi dozvolili da postavim sve identicne tekstove u kojima se bezbroj puta ponavlja,samoistice i hvali, uz malo dodataka.
Prosto,nemam reci o bavljenju privatnim zivotom drugih, ali to je bar vama ocigledno,zar ne? Koliko vremena,energije utroseno da se nepoznate osobe nahuskaju na jednu koju ne poznaju,ne znaju nista o njoj?Cime se ta zena uopste bavi,a znamo da nije zaposlena?
Milanka

Postod mimica » 04 Jun 2010, 20:40

Ginseng, a da mi ostavis svoje podatke da i sa tobom popricam na sudu? Da li ce tvoj pouzdani izvor informacija ucestvovati u placanju kazne po okoncanju krivicnog procesa?
Korisnikov avatar
mimica

Postod Milanka » 09 Jun 2010, 02:53

Dragana sad ce da te optuze da si luda jer pricas sama sa sobom ali nema mi druge.Toj zeni stvarno nije jasno da vise ljudi misli svojom glavom i da su je neki procitali nakon 15 minuta razgovora!Ovo mi je rekla Anasu u privatnoj poruci.Sujeta joj radi u toj meri da ne moze logicno da razmislja a i odgovara joj da vice Drste vuka ili Drste Draganu Vukovic.Sujeta je dovela i do toga da gazi sve principe i da od prijatelja stvara neprijatelje e neprijatelji joj postaju prijatelji i u tom slucaju mogu da se zrtvuju zivotinje.Ginseng je ozloglasena,istina,lidija radovic i druge.Njih dve,eventualno tri.
O ARCu i onim pravim kriminalcima u sektoru na njihovoj istini i pravdi ni reci?Koliko ce puta DD da zanemari svoje "cbrste stavove" kada je licna netrpeljivost u pitanju ili interes?Trazeci neke stare postove uspela sam da pronadjem pet od reci do reci identicnih o njenoj "saradnji" sa BB fondom, o stavovima fonda i njenim licnim u kojima azile izjednacava sa zatocenistvom sa izuzetkom mini azila do 50 pasa kakva su DVA u vlasnstvu EI17?Elenin azil ne spada u tu kategoriju naravno.Tamo je vazdusna banja za 1000 pasa-bila!Broj je prepolovljen verovatno uz pomoc carobnog stapica.Toliko o vizijama,stavovima i objektivnom ponasanju.
Nego,koja ce od nas dve da tuzi Kristinu Ratkovic?Jel ti trebaju licni podaci?Moram da ti priznam da mi ke malo i zao,jer je jedina bila pod pravim imenom, ali nije lepo nazvati nekog FUFO i NAKAZO!
Milanka

Postod mimica » 10 Jun 2010, 12:26

Predlazem obe, zar da propustimo da licno upoznamo jednu od slatkica ?
Korisnikov avatar
mimica

Povratak na Saopštenja, skupovi, peticije