SUROVO UBIJEN PAS U MLADENOVCU

SUROVO UBIJEN PAS U MLADENOVCU

Postod tanjicak » 28 Feb 2010, 16:47

danas je na najsuroviji nain ubijen pas u mladenovcu. Vezan je sajlom vucem 200 metara i onda udaran sekirom. Monstruozno.
Videcemo da li ce policija obaviti svoj deo posla. Jadna nam je drzava kad ovakve monstruozne stvari nikog ne interesuju. Taj ce sutra i nekog coveka tako ubiti.
tanjicak

Pridružio se: 28 Okt 2009, 23:43

Re: SUROVO UBIJEN PAS U MLADENOVCU

Postod mimica » 28 Feb 2010, 18:29

Policija je potvrdila da je izvrsila uvidjaj. Mediji su obavesteni.
Korisnikov avatar
mimica

Pridružio se: 17 Nov 2008, 18:03

Postod MINA » 01 Mar 2010, 14:23

Evo dela mejla koji je svedok uputio ....

ovo su ostaci ubijenog psa, pas je na sajli odvucen do tog zbuna, a tu je onda tupim delom sekire (male) udaren bar dvadesetak puta dok smo ja i supruga sve to posmatrali ......Inace taj pas je odrastao kod njega, imao ih je dva. Neznam sta je sa drugim. Ovo nije prvi put da se doticni izivljava nad zivotinjama, pre nekoliko nedelja je ..... motkom prebio lutalicu koja je dosla kod njegovih pasa. Ovo danas je bilo zaista jezivo i nemilosrdno. Moja supruga se veoma potresla, ...... prizor kako nemocnog psa vuce za sobom sajlom kojom se hvataju svinje (inace je doticni kasapin cime se bavi honorarno), a onda ga udara tupim delom sekire jedno dvadesetak puta, za trenutke zastajuci da proveri jel pas ziv, a onda ponovo, ..........

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
MINA

Pridružio se: 19 Nov 2008, 12:08

Postod mimica » 02 Mar 2010, 14:20

Blic je reagovao:

Svirepo ubio štene naočigled komšija

P. Z. V. | 02. 03. 2010. - 00:02h | Komentara: 27

Policija u Mladenovcu podnela je krivičnu prijavu protiv Dragoslava Š. zbog sumnje da je prekjuče oko 12 sati svirepo udarcima sekirom ubio svog psa u Dositejevoj ulici. Osumnjičeni je psa prethodno mučio i vukao po ulici na očigled komšija.

- Kroz prozor sam video komšiju kako vuče psa po ulici i to sajlom kojom se hvataju svinje. Kad mu je to dosadilo, mešanca od otprilike osam meseci, odvukao je u žbun, a zatim počeo da ga udara tupim delom sekire. Prizor je bio jeziv. Brutalno se iživljavao, a povremeno je zastajao da proveri da li je pas živ. Udario je jadnu životinju više od 20 puta. Supruga mi se mnogo potresla, sreća da mi deca nisu videli ovu svirepost - priča za „Blic“ jedan od stanara Dositejeve ulice.

On kaže da ovo nije prvi put kako se Dragoslav Š., inače honorarni radnik jedne lokalne klanice, maltretira životinje.
- Pre nekoliko nedelja naočigled moje majke je brutalno motkom izudarao jednu lutalicu koja je došla u dvorište kod njegova dva psa. Ne mogu da se načudim da neko može tako nešto da uradi. Pa štence mu je donela ćerka na čuvanje - kaže komšija.

Građani su svirepo maltretiranje životinje prijavili policiji, koja je juče došla u Dositejevu ulicu i obavila razgovor sa Dragoslavom Š.
- Odmah po prijavi naša ekipa je došla i obavila uviđaj. Pronašli smo uginulu životinju na kojoj je bilo povreda koje su nanete najverovatnije drvenom motkom. Konsultovali smo se s tužilaštvom Drugog osnovnog suda u Beogradu, nakon čeka smo podneli protiv osumnjičenog krivičnu prijavu zbog ubistva i zlostavljanja životinje. Njemu nije određeno policijsko zadržavanje - kažu u mladenovačkoj policiji.
Ukoliko ga sud proglasi krivim, Dragoslavu Š. preti novčana ili kazna zatvora do godinu dana.

Preneto sa:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/178937 ... d-komsija-
Korisnikov avatar
mimica

Postod MINA » 03 Mar 2010, 10:18

kretencina je priznao da ga je ubio jer mu je uzimao obucu-njegov je pas
ima jos jednog
pre nedelju dana motkom je ubio jos jednog psa
ovog je sajlom vukao i video da je ostao ziv
udarao ga sekirom i svaki put zastajkivao da vidi da li je ziv i nastavljao
MINA

Postod Skydancer » 03 Mar 2010, 15:45

Lepo bi bilo da objave fotografiju i prezime ovog "coveka". Mnogi bi ga rado posetili. :evil:
Skydancer

Pridružio se: 07 Okt 2009, 12:28

Postod MINA » 04 Mar 2010, 17:57

mislimda je adresa objavljena:)
tako da ga nije tesko naci
MINA

Postod mimica » 06 Mar 2010, 18:27

g. Terzin je danas zvanicno obavesten o ovom ubistvu psa u Mladenovcu uz molbu da njegov Sekretarijat podnese krivicnu prijavu protiv ubice s obzirom da je policija Mladenovca okoncala svoj posao.
Korisnikov avatar
mimica

Postod mimica » 06 Mar 2010, 20:06

Veci broj sugradjana uputio je protestni mejl predsedniku opstine Mladenovac. Ovo dole je njegov odgovor:

Poštovani,

Povodom mail - a kojim ste mi se obratili, želim da naglasim da sam i ja kao i Vi zapanjen svirepošću i monstruoznošću događaja koji se u nedelju odigrao u našem gradu.
Ljubitelj sam životinja, imam više pasa, tako da u potpunosti razumem uznemirenost i zabrinutost koju je nesretna sudbina ove životinje izazvala.
I meni samom nepojmljiv je, van svih normi zdravog razuma i za svaku osudu postupak našeg sugrađanina.
U nadi da izvršilac ovog gnusnog čina neće proći nekažnjeno uputio sam krivičnu prijavu Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.
Kao i Vi i ja se nadam da će odgovorno lice dobiti maksimalnu zakonom propisanu kaznu za ovo delo, kao i da se ovakve tužne priče neće ponavljati, ni u Mladenovcu, ni u bilo kom drugom gradu.

Srdačan pozdrav,

Predsednik
gradske opštine Mladenovac
Branislav Jovanović
Korisnikov avatar
mimica

Povratak na Prava i dobrobit životinja